Overslaan naar content

Accountmanager

Op locatie
 • Nijverdal, Overijssel, Nederland
Customer Success

Functieomschrijving

Team Customer Success zoekt een ervaren accountmanager om het team te helpen de volgende stap te zetten. Ben jij op zoek naar een commerciële job met groeimogelijkheden in een enthousiast team? Lees dan snel verder!

Achtergrond

Een aantal jaren geleden is binnen 12Build het onderscheid gemaakt tussen "hunters" en "farmers". Team Customer Success is opgericht om  alle bestaande klanten van 12Build proactief te begeleiden. En dat is geen kleine verantwoordelijkheid. Een groot gedeelte van de Nederlandse (en Belgische, Duitse en Deense) bouwwereld, van groot naar klein, is aanwezig op ons platform en gebruikt onze software op dagelijkse basis. De afgelopen jaren is het team opgebouwd en is de stap gezet van het activeren van klanten en het tegengaan van churn naar actieve groei op basis van bestaande klanten. Hiermee is Customer Success als mindset een belangrijke strategie voor de verdere expansie van 12Build. Dit doen wij door middel van een datagedreven klantbenadering, maar wel met een menselijke touch. 


Wat ga je doen?

 • Je bent verantwoordelijk voor het beheren en uitbouwen van je eigen klantportfolio. Dit zijn de middelgrote tot grote bouwbedrijven in Nederland (en op termijn eventueel België).
 • Bij een deel van deze klanten werk je samen met een Customer Success Manager (CSM). Die collega is verantwoordelijk voor klanttevredenheid, verlengingen en het aanleveren van commerciële kansen. Die kansen worden door jou opgevolgd.
 • Je helpt mee bij de verdere professionalisering van het team en ondersteunt bij organisatorische projecten.


12Build is:

Drive, Openness & Happiness
15+ jaren ervaring in de bouw
2600+ bouwbedrijven in Europa
2,3+ miljoen offerteaanvragen
12Build volgens Sam (Product Operations)

''12Build is een enorm fijne werkgever. De 3 kernwaarden (Drive, Happiness en Openess) staan centraal en dat zorgt ervoor dat iedereen zichzelf kan en mag zijn. Ook zorgt dit ervoor dat je kunt groeien naar je maximale eigen potentieel en dat je met veel met plezier naar je werk gaat.''

What's in it for you?

 • Je kiest je eigen laptop en toebehoren.
 • 30 vakantiedagen.
 • Laat je broodtrommel maar thuis, wij verzorgen elke dag een gratis lunch.
 • Een bedrijfscultuur waar openheid en werkplezier ook echt op nummer 1 staan.
 • Je mag zowel thuis als op kantoor werken. Over de dagen die jij thuis werkt, ontvang je een thuiswerkvergoeding.
 • Je zult regelmatig bij klanten op locatie zijn dus bieden wij een leaseauto aan.
 • Geregeld leuke uitjes, teamdagen, sprekers en workshops.
 • Geen torenhoge hiërarchische lagen. Gewoon een platte organisatie met korte lijntjes, wel zo makkelijk.

Werken bij 12BuildVereisten

Wat verwachten jullie van mij dan?

 • Je bent resultaatgericht. Je bent een farmer, maar je vindt wel dat het ergens toe moet leiden. De renewal zou vanzelfsprekend moeten zijn. De vraag is waar de klant naartoe wil en hoe wij de klant daarbij het beste kunnen helpen.
 • Jij wilt langdurige relaties opbouwen. Een groot deel van ons klantenbestand is namelijk al jarenlang klant en daar hechten wij veel waarde aan.
 • Je hebt niet alleen oog voor je klanten maar ook voor je teamleden. Je vindt het belangrijk dat we samen aan onze doelen werken en je vindt het bijvoorbeeld leuk om collega's te ondersteunen en te coachen.
 • Wij zijn een softwarebedrijf. Je vindt het leuk om inhoudelijk te weten hoe software helpt om klanten op dagelijkse basis efficiënter en succesvoller te maken. Na een aantal maanden ken je onze software door en door en kun je onze klanten adviseren over het gebruik en de verdere mogelijkheden. Andersom vind je (met wat hulp van ons natuurlijk) makkelijk de weg in de tools die wij op dagelijkse basis gebruiken.
 • Ervaring en intuïtie zijn belangrijk, maar je baseert je mening daarnaast ook op data. Je hebt cijfers en de administratie van je portfolio altijd op orde.

Je hebt de moeite genomen om deze tekst helemaal te lezen. Dat zegt genoeg, toch? Klik op die sollicitatie button dan! 


Heb je toch nog twijfels, neem dan gewoon even contact op met Kelsey van HR via 0630384070 / k.schippers@12build.com. En check even @lifeat12Build op Instagram en kom erachter dat we ook echt zijn wie we zeggen. 


Tot snel!


of