Overslaan naar content

Open Sollicitatie

Op locatie
  • Nijverdal, Overijssel, Nederland
Sales

Functieomschrijving

Stop maar

Met verder zoeken.

 

Leuk om te zien dat je op deze pagina bent gekomen. Het feit dat jij hier bent, betekent namelijk dat je op zoek bent naar een een nieuwe uitdaging.

Wat gaaf dat je in jouw zoektocht interesse toont in 12Build!

 

Zo’n ‘geïnteresseerde enthousiasteling’ willen wij dolgraag spreken. Staan er op dit moment voor jouw vakgebied geen concrete vacatures open? Maakt niks uit, gewoon solliciteren.

 

Voor uitzonderlijk talent kan altijd plaats gemaakt worden. We zoeken eigenlijk het hele jaar door nieuwe collega's voor de verkoop en (php-)doorontwikkeling van 12Build!

 

Dus, wil jij deel uitmaken van het gepassioneerde en professionele team van 12Build? Ben jij in staat om van eentjes en nulletjes, tweetjes en drietjes te maken? Stroomt de verkoopdrang door je aderen? Heb je een gezonde dosis humor en ben je niet vies van hard werken?

 

Geef jezelf dan deze kans.

 

Vereisten


 

Jouw CV is natuurlijk ook van belang maar vertelt vooral wat over jou geschiedenis. Bij 12Build vinden wij het nog veel belangrijker hoe jij als persoon bent en waar jij graag naar toe wilt groeien. Vertel je ons dat in je motivatiebrief?

of