Overslaan naar content

Werken bij 12BuildLeestijd: 4 min

Zo onderscheidend dragen wij onze missie uit

Bij 12Build zijn wij trots op onze onderscheidende aanpak. Waar wij voor staan, hoe wij dingen aanpakken en wat wij doen. Ben je benieuwd naar de bijzondere wereld van 12Build? Wij hebben de reputatie dat we goed luisteren naar onze klanten, de taal van de bouw spreken en voortdurend feedback actief omzetten naar meerwaarde voor onze gebruikers op 12Build.com. Hoe wij dat doen? 

1. Persoonlijk met een knipoog

Persoonlijk contact is één van de onderdelen die ons werk zo leuk maakt. Er gaan wekelijks kaartjes en taarten naar klanten toe; bijvoorbeeld wanneer ze ons ergens mee geholpen hebben.  Samen proberen we onze klanten zo gelukkig mogelijk te maken. Dat betekent dat we de klant áltijd proberen te helpen. Is een collega in gesprek en belt één van zijn of haar klanten, dan neem je natuurlijk op en dan is de eerste vraag: “Kan ik je vraag misschien beantwoorden?” Iedere 12Builder heeft een direct telefoonnummer. Bovendien vind je op onze website wat informatie én een foto van elke collega.

2. We leveren geweldige support

Het streven naar gelukkige klanten maakt dat we steeds kijken hoe we hen beter en sneller kunnen helpen. Als een klant er zelf niet uitkomt dan kan hij chatten, bellen of e-mailen. Er staan dagelijks sevicemedewerkers, customer success managers en supportmedewerkers klaar om alle vragen te beantwoorden.  Wil de klant liever geen direct contact? Dan is er een overzicht van How-to video’s en handleidingen. Wat ons onderscheid is de geweldige support. Van eenvoudig op te lossen vraagstukken tot lastige technische uitdagingen: we houden niet op met supporten tot alles werkt en begrepen wordt.

3. Openheid en transparantie

Wij zijn hier open en transparant over alles wat we doen. Je kan dus alles terugvinden in onze Google Drive. Doen we iets fout of loopt iets niet helemaal zoals we hadden beloofd, dan vertellen we dat aan de klant. Niet “Ik zie je mailtje net” of “Daar ben ik druk mee bezig”, als dat niet waar is, maar een “Sorry, dat hebben we niet goed aangepakt.” Eerlijk en transparant! Altijd. Onze openheid en transparantie gelden ook intern. Er zijn geen ’ultra hidden secret projects’ of dubbele agenda’s.

Heb je vragen of is iets niet duidelijk? Er is altijd wel iemand die het antwoord op jouw vraag weet en anders is er de Google Drive. Er bestaat geen vraag die niet gesteld mag worden.

4. Continu verbeteren door samen te werken met onze klanten.

“Iedere dag een procentje beter!” Of het nu gaat om onze service, onze producten, of diensten: de mening van onze klanten is het allerbelangrijkste. De feedback die we van onze klanten krijgen, vormt de voedingsbodem om door te ontwikkelen. Dit wordt dan ook continu gemeten.

Door goed te luisteren zijn we in staat om te voldoen aan de verwachtingen van de klant (en deze zelfs te overtreffen). Als een klant een idee heeft waarmee onze diensten verbeterd kunnen worden, dan komt dat idee op onze wensenlijst.

Blijkt iets (nog) niet mogelijk te zijn of een tijdje te duren, dan houden we klanten proactief op de hoogte.

GESCHREVEN DOOR

12Build