Zum Inhalt springen

Commercieel medewerker binnendienst

Op locatie
 • Zwolle, Overijssel, Nederland
€ 3.700 - € 4.000 per maandSales

Functieomschrijving

12Build is de SaaS enabled marketplace voor de Europese bouw en daar zijn we heel trots op. Als SDR speel jij hierin een hele belangrijke rol; jij bent namelijk mede verantwoordelijk voor de groei van ons marktaandeel in Nederland! Dit doe je vanuit ons kantoor in Nijverdal of Zwolle, aan jou de keuze. Liever gedeeltelijk vanuit huis werken? Ook prima!

In het kort

 • Je durft te dromen en je deinst niet terug voor ambitieuze plannen, want die zijn er!
 • Je leert snel en je blijft jezelf ontwikkelen; doorgroeimogelijkheden zijn er namelijk zat, maar de bal ligt bij jou!
 • Het zoeken van samenwerking, zowel met collega’s als andere partijen, is voor jou vanzelfsprekend. Je bent dan ook zeker niet vies van een potje sparren;
 • Je bent nieuwsgierig en hebt oprechte interesse in onze (toekomstige) klanten. Je doet daarom graag een beetje extra;
 • Je kunt je eigen werk goed managen; je hebt focus, kunt prioriteiten stellen en komt afspraken na;
 • Je laat je niet zomaar uit het veld slaan, je bent een echte strijder!
Luuk Boerrigter - Solution Expert Duitsland:

''Waarom ik graag werk bij 12Build? Heel simpel.. 12Build geeft mij twee dingen die voor mij extreem van belang zijn. Namelijk “Joy” en “Drive”.. Doordat je plezier beleeft in je werk ben je daardoor ook extra gemotiveerd om je best te doen en successen te behalen. Dit natuurlijk niet alleen, maar ook samen met je team! 12Build is het bedrijf dat naar je luistert en altijd klaar staat om te helpen waar nodig. Ik zie het niet als een bedrijf waar ik werk, maar als een soort familie waar we samen kunnen groeien en sterker worden met als doel Europa te veroveren.''Werken bij 12Build, durf jij het aan? Je werkt nauw samen met de Solution Experts; jij zorgt voor een waardevolle lead zodat de Solution Expert de deal kan sluiten. Uiteraard staat het je vrij om ook zelf een deal te closen. Sterker nog.. DOEN! Hier helpen we je graag bij. We snappen dat je een hoop ambitie hebt; doorgroeimogelijkheden richting Solution Expert zijn er dan ook zeker. Wij bieden je de kansen; het is aan jou om deze te grijpen.


Je richt je uitsluitend op online Sales in Nederland (en mogelijk Belgie)., maar mocht je een woordje Frans of Duits kunnen dan kun jij je ook voor een deel op die klanten richten. Met jouw skills weet je gemakkelijk in contact te komen met onze potentiële klanten, zowel inbound als outbound. Doordat je met oprechte interesse de juiste vragen weet te stellen, weet je de kansen van de klant te achterhalen en de klantwensen te kwalificeren. Je zorgt er vervolgens voor dat je met jouw kennis van onze tool en de bouwbranche interesse weet te wekken bij de klant. Want laten we eerlijk zijn, dit wil toch iedereen?! 

We bieden je fantastische tools om van online Sales een succes te maken, maar we verwachten natuurlijk ook dat de online wereld voor jou bekend terrein is. Sterker nog, je bent hier zo in thuis dat je zelf ook briljante ideeën hebt om de online Sales naar een (nog) hoger niveau te tillen.


Team SDR
1....2...BUILD!

Onszelf op de borst kloppen? Nergens voor nodig! Maar innovatief en snelgroeiend zijn we wél. Duizenden hoofd- en onderaannemers in Europa gebruiken ons platform om de beste match te vinden, offertes aan te vragen, documenten te uploaden en onderling te sharen. Inmiddels verloopt zo’n 70% van alle matches in de Nederlandse bouwwereld via 12Build. En niet alleen in Nederland timmeren we flink aan de weg, zo o.a. ook in Duitsland, België en Frankrijk!


Tegenwoordig zijn we met70 12Builders, verdeeld over 2 kantoren (Zwolle en Nijverdal). Sinds 2007 zijn we 5 producten, 16 jaar en 6 verhuizingen verder. Onze groeiambities zijn fors. Dat kan ook niet anders als je hét offerteplatform voor de Europese bouw wilt zijn. En blijkbaar doen we een paar dingen goed. Check die zelf maar eens op 12Build.com.


Ik hoop niet dat je hoogtevrees hebt, want in Zwolle zitten we op de bovenste verdieping!Vereisten

Wat breng je mee? 

 • MBO of HBO werk- en denkniveau. Een diploma is niet nodig. 
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie.


What's in it for you?

 • Een moderne werkplek waar je alle middelen en tools krijgt om je werk als een pro uit te voeren;
 • Een  laptop van de zaak;
 • Werken in een bedrijfscultuur waar openheid en transparantie (ook echt) op nummer 1 staat;
 • Geregeld leuke uitjes, teamdagen, lezingen en workshops;
 • 12Build is aangesloten bij Compassion om armoede onder kinderen tegen te gaan. Als je dat wilt, word je gekoppeld aan een sponsorkind uit de Dominicaanse Republiek;
 • Een werkplek waar creativiteit, out-of-the-box denken zeer gewaardeerd wordt en je ook echt direct iets met je ideeën kunt gaan doen;
 • Geen torenhoge hiërarchische lagen. Gewoon een platte organisatie met korte lijntjes, wel zo makkelijk.


En nog veel meer, maar dat ontdek je zelf wel. Wil je een beeld krijgen van de dagelijkse praktijken binnen 12Build? Volg dan @lifeat12Build op instagram en kom erachter dat we ook echt zijn wie we zeggen.
              


Tot snel!

of