Overslaan naar content

Sales Development Representative (Duitsland)

Remote
 • Nijverdal, Overijssel, Nederland
€ 3.500 - € 4.100 per maandSales

Functieomschrijving

12Build is de SaaS enabled marketplace voor de Europese bouw en daar zijn we heel trots op. Als SDR Duitsland speel jij hierin een hele belangrijke rol; jij bent namelijk mede verantwoordelijk voor de groei van ons marktaandeel in Duitsland! Dit doe je vanuit ons kantoor in Nijverdal of Zwolle, aan jou de keuze. Liever vanuit huis werken? Ook prima!


Kannst du perfekt Deutsch en ben jij een Sales topper met serieuze ambities?


In het kort

 • Je durft te dromen en je deinst niet terug voor ambitieuze plannen, want die zijn er!
 • Je leert snel en je blijft jezelf ontwikkelen; doorgroeimogelijkheden zijn er namelijk zat, maar de bal ligt bij jou!
 • Het zoeken van samenwerking, zowel met collega’s als andere partijen, is voor jou vanzelfsprekend. Je bent dan ook zeker niet vies van een potje sparren;
 • Je bent nieuwsgierig en hebt oprechte interesse in onze (toekomstige) klanten. Je doet daarom graag een beetje extra;
 • Je kunt je eigen werk goed managen; je hebt focus, kunt prioriteiten stellen en komt afspraken na;
 • Je laat je niet zomaar uit het veld slaan, je bent een echte strijder!
Luuk Boerrigter - Solution Expert Duitsland:

''Waarom ik graag werk bij 12Build? Heel simpel.. 12Build geeft mij twee dingen die voor mij extreem van belang zijn. Namelijk “Joy” en “Drive”.. Doordat je plezier beleeft in je werk ben je daardoor ook extra gemotiveerd om je best te doen en successen te behalen. Dit natuurlijk niet alleen, maar ook samen met je team! 12Build is het bedrijf dat naar je luistert en altijd klaar staat om te helpen waar nodig. Ik zie het niet als een bedrijf waar ik werk, maar als een soort familie waar we samen kunnen groeien en sterker worden met als doel Europa te veroveren.''Werken bij 12Build, durf jij het aan? Je werkt nauw samen met de Solution Experts; jij zorgt voor een waardevolle lead zodat de Solution Expert de deal kan sluiten. Uiteraard staat het je vrij om ook zelf de deal te closen. Sterker nog.. DOEN! Hier helpen we je graag bij.


Een prachtige kans voor een starter in de Sales; je werk namelijk direct met ervaren Sales collega’s die jou alle kneepjes van het vak bijbrengen. We snappen dat je een hoop ambitie hebt; doorgroeimogelijkheden richting Solution Expert zijn er dan ook zeker. Wij bieden je de kansen; het is aan jou om deze te grijpen!


Je richt je uitsluitend op online Sales in Duitsland en eventueel andere Duitstalige landen. Met jouw skills weet je gemakkelijk in contact te komen met onze potentiële klanten, zowel inbound als outbound. Doordat je met oprechte interesse de juiste vragen weet te stellen, weet je de kansen van de klant te achterhalen en de klantwensen te kwalificeren. Je zorgt er vervolgens voor dat je met jouw kennis van onze tool en de bouwbranche interesse weet te wekken bij de klant. Want laten we eerlijk zijn, dit wil toch iedereen?! 


Hoe geweldig onze tool ook is, je kunt niet alle potentiele klanten overtuigen (gek toch?). Daar moet je een dikke huid voor hebben, want die 'nee' zal uiteindelijk een 'ja' worden. Positief blijven, focus houden en weer doorgaan. Jij houdt dan ook wel van een uitdaging en je laat je niet zomaar uit het veld slaan. 


We bieden je fantastische tools om van online Sales een succes te maken, maar we verwachten natuurlijk ook dat de online wereld voor jou bekend terrein is. Sterker nog, je bent hier zo in thuis dat je zelf ook briljante ideeën hebt om de online Sales naar een (nog) hoger niveau te tillen.


Wanneer is het plaatje compleet? Nou, wanneer onze Duitse klanten jou qua taal bijna niet kunnen onderscheiden van een native. Macht Sinn, nicht wahr?


Team Sales General Contractors 
Onszelf op de borst kloppen? Nergens voor nodig! Maar innovatief en snelgroeiend zijn we wél. Duizenden hoofd- en onderaannemers in Europa gebruiken ons platform om de beste match te vinden, offertes aan te vragen, documenten te uploaden en onderling te sharen. Inmiddels verloopt zo’n 70% van alle matches in de Nederlandse bouwwereld via 12Build. En niet alleen in Nederland timmeren we flink aan de weg, zo o.a. ook in Duitsland, België en Frankrijk!


Tegenwoordig zijn we met meer dan 80 12Builders, verdeeld over 2 kantoren (Zwolle en Nijverdal). Sinds 2007 zijn we 5 producten, 15 jaar en 6 verhuizingen verder. Onze groeiambities zijn fors. Dat kan ook niet anders als je hét offerteplatform voor de Europese bouw wilt zijn. En blijkbaar doen we een paar dingen goed. Check die zelf maar eens op 12Build.com.
Peter Brouwer  - Partnerships

''Van het vervullen van klantwensen krijg ik energie, zeker als het een product of dienst betreft waar ik volledig achter sta. Daarom geloof ik in 12Build en de inzet van mijn collega’s om uw wensen zo goed vorm te geven. Mijn lijfspreuk is van Zino Davidoff: "Ich habe kein Marketing gemacht. Ich habe immer nur meine Kunden geliebt".''
We are scaling up!

12Build groeit snel. Om die groei in goede banen te leiden en vooral niet over onze eigen benen te struikelen, gebruiken we de groeimethode Scaling Up. Je weet wel, van die Amerikaan Verne Harnish. We zijn nu flink op weg om processen, communicatiestromen en vergaderritmes op de beste manier in te richten. Dit om te borgen dat we met de beste mensen de goede dingen doen en vervolgens die goede dingen ook goed doen.Vereisten

Wat breng je mee? 

 • Passie voor Sales en een enorme drive om te ontwikkelen;
 • Sie sprechen die Deutsche sprache perfekt; dies ist ein must.


What's in it for you?

 • Een moderne werkplek waar je alle middelen en tools krijgt om je werk als een pro uit te voeren;
 • Een toffe relaxruimte met o.a. pool tafels, tafeltennis en FIFA;
 • Een  laptop en telefoon van de zaak;
 • Werken in een bedrijfscultuur waar openheid en transparantie (ook echt) op nummer 1 staat;
 • Geregeld leuke uitjes, teamdagen, lezingen en workshops;
 • 12Build is aangesloten bij Compassion om armoede onder kinderen tegen te gaan. Als je dat wilt, word je gekoppeld aan een sponsorkind uit de Dominicaanse Republiek;
 • Een werkplek waar creativiteit, out-of-the-box denken zeer gewaardeerd wordt en je ook echt direct iets met je ideeën kunt gaan doen;
 • Geen torenhoge hiërarchische lagen. Gewoon een platte organisatie met korte lijntjes, wel zo makkelijk.


En nog veel meer, maar dat ontdek je zelf wel. Wil je een beeld krijgen van de dagelijkse praktijken binnen 12Build? Volg dan @lifeat12Build op instagram en kom erachter dat we ook echt zijn wie we zeggen.
                                                   


Rol nu even je mouwen op.. Zie je al kippenvel? Klinkt deze functie als een feestje in je oren? Dan zijn we heel benieuwd naar jou!

Tot snel!

of